O2 pokrýva vlastnou 4G sieťou štvrtinu populácie

Rýchle načítavanie stránok, počúvanie hudby priamo z internetu vo vysokej kvalte, či bleskové sledovanie videa.

chle načítavanie stránok bez čakania, počúvanie hudby priamo z internetu vo vysokej kvalte, či bleskové sledovanie videa. To všetko si užijete so 4G LTE technológiou, ktorá posúva možnosti mobilného internetu na vyššiu úroveň. Odteraz Vám ju O2 prináša aj do Vášho mesta.

4G od O2 už v najväčších mestách

O2 rozšírilo pokrytie vlastnej 4G LTE siete už do 13 najväčších miest na Slovensku. Ak sa teda pohybujete po Bratislave, Košiciach, Trnave, Nitre, Martine a Vrútkach, Žiline, Prešove, Trenčíne, Považskej Bystrici, Banskej Bystrici, Prievidzi a Bojniciach, Poprade alebo Zvolene, rýchlosť 4G si Vás už všade nájde. V budúcom roku O2 toto pokrytie najrýchlejšou sieťou zvýši na takmer 60 % populácie Slovenska.

Ako na 4G od O2

Na to, aby ste ako O2 zákazník mohli využívať rýchly 4G internet, si nemusíte nič aktivovať a ani platiť ďalšie poplatky. Jednoducho Vám stačí byť v pokrytí 4G sieťou od O2 a mať LTE SIM kartu a k tomu telefón alebo tablet, ktoré sú schopné v 4G sieti pracovať. Potrebné je mať aktivovaný akýkoľvek dátový balíček, alebo program, ktorého súčasťou sú aj dáta.

Čo potrebujete na 4G?

obr-c-3-r597_res.jpg

Tipy od O2:

4G SIM karta

Zistite, či vaša karta podporuje 4G LTE internet prostredníctvom bezplatnej SMS s textom 4G na číslo 99222. Ak nie, O2 Vám ju vymení bezplatne v ktorejkoľvek predajni.

4G pokrytie

To, či sa nachádzate v 4G pokrytí od O2 si overíte jednoducho na internetových stránkach operátora na www.o2.sk/internet/4g

4G smartfón so Strieborným O2 Paušálom už za 9Eur

Tri štvrtiny zo všetkých predaných telefónov v O2 sú smartfóny, z nich absolútna väčšina dokáže pracovať v 4G sieti. O2 ponúka k zariadeniam najvyššie bonusy na trhu, zákazník si tak môže užiť rýchlosť 4G siete bez toho, aby trpela jeho peňaženka. Napríklad so Strieborným O2 Paušálom môže mať zákazník Coolpad Modena za 9Eur.

Najlepšie si 4G LTE užijete s novým tabletom už za 2Eur

Aby ste rýchly internet v 4G LTE sieti mohli využívať naplno, je dobré mať predplatený dostatočne veľký balík dát. O2 pre Vás pripravilo program O2 Internet s bonusom za 20 Eur, ku ktorému dostanete 7 GB dát a bonus na kúpu zariadenia vo výške 264 Eur. Získate tak tablet Lenovo S8 už za 2Eur.

Viac info na www.o2.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu