Orange vylepšuje ponuku paušálov Max o dve špeciálne edície

Špeciálna edícia dátovo orientovaných paušálov Max od Orangeu vychádza v ústrety nielen hľadačom obľúbených postavičiek.

Bratislava, 27. júl 2016 – Orange vylepšuje svoju ponuku paušálov Max orientovanú na mobilné dáta o dve špeciálne a na trhu jedinečné edície. Vychádza tým v ústrety nielen namotivovaným „hľadačom“, ktorí sa v týchto dňoch vydávajú aj do slovenských ulíc za hľadaním animovaných postavičiek, ale  všetkým zákazníkom, ktorí miesto volaní v paušále uprednostňujú bohatú ponuku dát, ktoré využívajú na všetko. Orange tak pokračuje v napĺňaní svojho prísľubu: umožniť zákazníkom vybrať si program s tými službami, ktoré sú pre nich užitočné.

Nové paušály obsahujú konkrétny predplatený objem dát. Ich automatickou súčasťou je aj služba Navzájom zadarmo, vďaka ktorej môžu zákazníci neobmedzene komunikovať v skupine piatich svojich blízkych alebo rodiny. Ostatné hovory a správy sú účtované samostatne, za minútu hovoru v ktorejkoľvek sieti na Slovensku zákazníci zaplatia 10 centov, za správu 6 centov. Svoj paušál si však môžu prispôsobiť balíkom nekonečných správ za 2 eurá alebo balíkom s predplatenými 100 minútami do všetkých sietí v SR za 4 eurá.

Paušál Data Max 20 €  s mesačným poplatkom 20 eur obsahuje 6 GB predplatených dát. Pre náročnejších zákazníkov je určený paušál Data Max 30 € 15 GB predplatených dát za 30 eur mesačne. Ak zákazníkom predplatený objem dát nestačí a ho prečerpajú, surfovať môžu aj naďalej so zníženou rýchlosťou 128 Kbit/s. Pokiaľ si chcú užívať ďalšie dáta s maximálnou rýchlosťou, môžu si svoj objem predplatených dát navýšiť  o ďalších 1 000 MB za bezkonkurenčné 2 eurá.

Keďže je to prevažne mladá generácia a študenti, čo žijú online a komunikujú prostredníctvom sociálnych sietí, ak sa pri aktivácií paušálu Data Max preukážu preukazom ISIC, ITIC alebo EURO < 26, automaticky na tieto paušály získajú zľavu 5 eur.

Problém s darčekom? 10 perfektných tipov na Vianočné darčeky!

Prinášame vám niekoľko super tipov na darčeky pre celú rodinu, ktoré potešia nie len pod Vianočným stromčekom ale aj po sviatkoch.

Slovensko bude vo svete reprezentovať projekt Zachráň včely

Slovensko patrí k špičke v oblasti technológií a projekt Zachráň včely je toho dôkazom.

Vzťah k seniorom chce zmeniť výzvou

Predvianočný zhon je v plnom prúde a pri nákupoch zabúdame na starých rodičov.

Bangkok, Phuket, pláže, chrámy: Za 13 dní to naj z Thajska

Zážitkami nabitý poznávací zájazd vám predstaví všehochuť Thajského kráľovstva.