Starajte sa o pleť a hráte o mobil či balíček kozmetiky Eucerin

Akné je primárne zápalové ochorenie, ktorého hlavnou príčinou je mikroskopický zápal. Bojujte proti nemu účinnou dermokozmetikou.

Všetko sa začína voľným okom nepostrehnuteľným zápalom. Môže ho spustiť séria rôznych faktorov, napríklad zmena hladiny hormónov, bakteriálna mikroflóra, či zloženie mazu na povrchu pokožky, a tiež mnoho vonkajších faktorov. Mazové žľazy produkujú nadmerné množstvo kožného mazu (spustené hormóny), čo na povrchu pokožky narúša prirodzený proces odlupovania odumretých buniek. Dochádza k abnormálnemu zhrubnutiu vonkajších vrstiev pokožky a tieto bunky vytvárajú zátky upchávajúce mazové žľazy. To spôsobí hromadenie mazu, stena folikulu sa následne vyklenie, a tým vznikajú komedóny (čierne bodky a biele vyrážky). Baktéria Propionibacterium acnes (alebo P. acnes) je baktéria, ktorá sa ako neškodná baktéria normálne vyskytuje na povrchu pokožky. Avšak ľudia s problematickou pleťou na ňu môžu reagovať citlivejšie, čo spôsobuje vznik zápalu. Nadmerná tvorba kožného mazu taktiež vytvára prostredie priaznivé pre množenie P. acnes. To začína bakteriálnou kolonizáciou ústia upchatej mazovej žľazy, čo spôsobí ďalší zápal a vznik papúl a pustúl – typický znak aknóznej pleti.

Súťažte s Eucerinom o skvelé ceny. Vyhrajte inteligentný telefón a všetky produkty nového radu Eucerin DERMOPURE pre problematickú pleť. Stačí, keď kúpite aspoň jeden produkt z radu Eucerin DERMOPURE v období 16.3. – 30.4.2018 a zaregistrujete svoj bloček do súťaže. Ako na to, zistíte tu.

Ak máte pleť so sklonom k akné, je dôležité používať špeciálne produkty určené na starostlivosť o problematickú pleť. Vyskúšajte rad kozmetiky Eucerin DermoPure. Obsahuje Licochalcon A (ktorý pôsobí proti mikrozápalu), kyselinu salicylovú (mimoriadne účinnú v boji proti upchatým pórom a proti premnoženiu bakteriálnej mikroflóry) a technológiu znižujúcu tvorbu kožného mazu.

Pri tomto komplexnom kozmetickom rade bolo klinicky dokázané, že pomáha redukovať počet vyrážok, upokojuje podráždenie pleti a zabraňuje vzniku nových nedokonalostí. Rad zahŕňa nielen prípravky na čistenie pleti, ale aj ošetrujúce krémy. Práve dôkladné čistenie a pravidelná starostlivosť prípravkami so špeciálnym zložením pre aknóznu pleť vám pomôže dostať problematickú pleť pod kontrolu. Pozrite sa na kompletný prehľad produktov radu Eucerin DERMOPURE alebo zistite viac všeobecných informácií o akné tu.

Tri pravidlá, na ktoré inovatívne firmy nikdy nezabúdajú

Patríte medzi firmy, ktoré vedia reagovať na zmeny a vyťažiť z nich?

Zákazníkom sme vďaka našim službám ušetrili viac ako milión eur

Už ste sa niekedy vymkli? Toto zaváhanie vás môže stáť aj 60 €.

Plánujete zmeniť lekára? Na toto sa potrebujete pripraviť

Nevyhovuje vám špecialita vo vašom obvode? Máte právo výberu.

Bývanie v Jarabinkách teraz s kuchynskou linkou v cene bytu

Ružinovské Jarabinky pomaly rastú a ubúda tiež voľných bytov. Už viac ako 2/3 majú svojich majiteľov.