Mimoriadne odpočty stavu plynomerov

Mimoriadne odpočty stavu plynomerov budú realizované v januári 2013 výpočtom podľa typového diagramu dodávky.

V súvislosti so zmenou cien za dodávku zemného plynu pre domácnosti s účinnosťou od 1. januára do 31. decembra 2013, Slovenský plynárenský priemysel, a.s. (SPP) oznamuje, že sa v tejto odberateľskej kategórii uskutočnia mimoriadne odpočty stavu plynomerov. Mimoriadne odpočty budú realizované formou typového diagramu dodávky (t.j. odhadom), nebude vykonaný fyzický odpočet.

V januári 2013 budú realizované mimoriadne odpočty formou typového diagramu dodávky (TDD) pre každého odberateľa individuálne, na základe údajov o spotrebe zemného plynu z predchádzajúceho obdobia. TDD je platná metodika schválená Úradom pre reguláciu sieťových odvetví. SPP preto upozorňuje svojich zákazníkov, že mimoriadne odpočty k zmene cien sa nebudú zabezpečovať prostredníctvom fyzického odpočtu, teda návštevy odpočtára.

Zákazníci SPP majú tiež možnosť nahlásiť stav ich plynomeru v termíne od 2.1.2013 do 15.1.2013 na Zákaznícku linku SPP 0850 111 363, počas pracovných dní od 7 h do 20 h, prípadne prostredníctvom elektronickej pošty na adrese: zakaznickalinka@spp.sk.

Mesačné preddavky, ktoré zohľadňujú ceny platné od 1. januára 2013, sa pre zákazníkov SPP meniť nebudú. K zmene dôjde až po vystavení faktúry za riadne vyúčtovacie obdobie, t.j. pri ročnej fakturácii.

Arabská exotika: TOP hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.

Boj o vedenie radnice v známom kúpeľnom meste

​​​​​​​Kto má šancu pripraviť o kreslo „večného“ primátora Hanuščáka v Bardejove? Porazí ho Andrej Gmitter?

Polus Market – trh v srdci nákupného centra

Po čerstvú zeleninu, sladučký med, či lokálne pivo už nemusíte chodiť ďaleko. Stačí sa zastaviť v Polus Markete.