Mimoriadne odpočty stavu plynomerov

Mimoriadne odpočty stavu plynomerov budú realizované v januári 2013 výpočtom podľa typového diagramu dodávky.

V súvislosti so zmenou cien za dodávku zemného plynu pre domácnosti s účinnosťou od 1. januára do 31. decembra 2013, Slovenský plynárenský priemysel, a.s. (SPP) oznamuje, že sa v tejto odberateľskej kategórii uskutočnia mimoriadne odpočty stavu plynomerov. Mimoriadne odpočty budú realizované formou typového diagramu dodávky (t.j. odhadom), nebude vykonaný fyzický odpočet.

V januári 2013 budú realizované mimoriadne odpočty formou typového diagramu dodávky (TDD) pre každého odberateľa individuálne, na základe údajov o spotrebe zemného plynu z predchádzajúceho obdobia. TDD je platná metodika schválená Úradom pre reguláciu sieťových odvetví. SPP preto upozorňuje svojich zákazníkov, že mimoriadne odpočty k zmene cien sa nebudú zabezpečovať prostredníctvom fyzického odpočtu, teda návštevy odpočtára.

Zákazníci SPP majú tiež možnosť nahlásiť stav ich plynomeru v termíne od 2.1.2013 do 15.1.2013 na Zákaznícku linku SPP 0850 111 363, počas pracovných dní od 7 h do 20 h, prípadne prostredníctvom elektronickej pošty na adrese: zakaznickalinka@spp.sk.

Mesačné preddavky, ktoré zohľadňujú ceny platné od 1. januára 2013, sa pre zákazníkov SPP meniť nebudú. K zmene dôjde až po vystavení faktúry za riadne vyúčtovacie obdobie, t.j. pri ročnej fakturácii.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.