Mimoriadne odpočty stavu plynomerov

Mimoriadne odpočty stavu plynomerov budú realizované v januári 2013 výpočtom podľa typového diagramu dodávky.

V súvislosti so zmenou cien za dodávku zemného plynu pre domácnosti s účinnosťou od 1. januára do 31. decembra 2013, Slovenský plynárenský priemysel, a.s. (SPP) oznamuje, že sa v tejto odberateľskej kategórii uskutočnia mimoriadne odpočty stavu plynomerov. Mimoriadne odpočty budú realizované formou typového diagramu dodávky (t.j. odhadom), nebude vykonaný fyzický odpočet.

V januári 2013 budú realizované mimoriadne odpočty formou typového diagramu dodávky (TDD) pre každého odberateľa individuálne, na základe údajov o spotrebe zemného plynu z predchádzajúceho obdobia. TDD je platná metodika schválená Úradom pre reguláciu sieťových odvetví. SPP preto upozorňuje svojich zákazníkov, že mimoriadne odpočty k zmene cien sa nebudú zabezpečovať prostredníctvom fyzického odpočtu, teda návštevy odpočtára.

Zákazníci SPP majú tiež možnosť nahlásiť stav ich plynomeru v termíne od 2.1.2013 do 15.1.2013 na Zákaznícku linku SPP 0850 111 363, počas pracovných dní od 7 h do 20 h, prípadne prostredníctvom elektronickej pošty na adrese: zakaznickalinka@spp.sk.

Mesačné preddavky, ktoré zohľadňujú ceny platné od 1. januára 2013, sa pre zákazníkov SPP meniť nebudú. K zmene dôjde až po vystavení faktúry za riadne vyúčtovacie obdobie, t.j. pri ročnej fakturácii.

Move in immediately, if you feel like it

Living close to the centre of Bratislava has many advantages.

Predaj poistenia motorových vozidiel cez web rastie a bude rásť

Myslí si to Peter Gál, zakladateľ stránky poistnamyska.sk, ktorý má vyše 20-ročné skúsenosti v poisťovníctve.

Slováci sa pripravujú o stovky až tisícky eur

Ako tomu predísť?

Tip na výlet: Prechádzka tokajskými vinicami a biele tigre

Ak ide o turizmus, môžeme sa od Maďarska učiť.